Benvingudes i benvinguts al weblog de Tribuna d’Educació!

La FPCEE Blanquerna té una trajectòria de 65 anys d’història al servei de l’educació superior com a evolució de l’Escola de Mestres Blanquerna i amb els trets diferenciadors de la seva singular proposta metodològica que s’emparen en el marc del concepte d’educació personalitzada 컨버터 다운로드.

El nostre objectiu principal és formar els professionals amb les competències i la flexibilitat que necessiten les societats d’avui i els contextos de les professions educatives, socials i de la salut Windows 10. També formem persones a partir d’una proposta de formació integral, de qualitat i personalitzada, on prenen importància la formació humanística i també l’adquisició de competències personals com l’autonomia, la iniciativa, la responsabilitat, la capacitat de lideratge, la creativitat, el treball en equip, les habilitats comunicatives i expressives i les competències emocionals i socials 동영상 콘텐츠 다운로드.

La metodologia pròpia de Blanquerna es fonamenta en l’atenció personal, en la participació en seminaris (grups reduïts de 12-15 estudiants per cada professor), en l’apropament al mon professional i en l’aprenentatge basat en el rigor científic i en els valors del humanisme 위 마리오 카트 다운로드. Aquests trets ens caracteritzen i configuren el nostre mestratge, esdevenint la garantia d’una formació de qualitat.

En aquest sentit, el present espai pretén ser una nova finestra al món que permeti la reflexió i l’acompanyament professional des del lideratge de les diferents àrees dels estudis de magisteri de la Facultat, així com des de les diferents veus i mirades del fet educatiu 다운로드. Alumnes de grau i postgrau, professors de diferents mòduls i matèries, experts de reconeguts prestigi en el sector educatiu, experiències solidàries i l’alumni de la FPCEE Blanquerna seran els veritables protagonistes d’aquest web anomenat Tribuna d’Educació.

Us convidem a compartir amb nosaltres aquesta nova aventura.

Fins aviat!

 

Dra. Àngels Geis Balagué

Director del grau d’Educació Infantil a la FPCEE Blanquerna-URL

Dra. Carme Flores

Directora del grau d’Educació Primària a la FPCEE Blanquerna-URL