Amity: Testimonis d’una experiència de vida

Amity: Testimonis d’una experiència de vida

 

Després de publicar l’article Amity: Una experiència de vida, en el qual es feia una entrevista a la professora Ann-Marie Holm-Nielsen com a responsable del programa a la Facultat (http://tribunaeducacio.cat/amity-una-experiencia-de-vida-2/), l’àrea de llengües estrangeres ha demanat a dos alumnes de la Facultat que ens parlin de la seva experiència amb aquest programa internacional.

 

Ens han ajudat el José Luis Rodríguez, graduat en Educació Primària a Blanquerna i Màster en Ensenyament i Aprenentatge de l’Anglès a l’Educació Infantil i l’Educació Primària (https://www.blanquerna.edu/ca/master-universitari-ensenyament-aprenentatge-angles-educacio-infantil-educacio-primaria ) i que és a Estats Units en aquests moments; i la Nora López, graduada en Educació Infantil i Educació Primària a Blanquerna, alumna actual del Màster en Ensenyament i Aprenentatge de l’Anglès a l’Educació Infantil i l’Educació Primària i que va fer l’estada Amity el curs passat 라스트 다운로드.

 

Tot seguit, recollim les seves respostes sobre el motius que els van dur a participar al programa Amity i sobre els aprenentatges i l’impacte que l’estada ha tingut o està tenint en les seves vides. Llegiu-los i escolteu-los!

 

José Luis Rodríguez

Vídeo: https://drive.google.com/open?id=11CrO6gnlyDkt-cph1vFMZRVLJwmnhlcQ

 

– Què et va dur a participar al programa Amity 다운로드?

 

En el meu cas, després d’estudiar un Màster en ensenyament i aprenentatge de l’anglès a Educació Primària, tenia ben clar que en acabar volia anar-me’n fora per estar en un país en immersió en anglès i així perfeccionar aquesta llengua com a objectiu principal. La millor opció que vaig trobar va ser el programa Amity, ja que a més de millorar l’anglès, em permetia treballar en una escola i així continuar agafant experiència com a mestre 다운로드. A més, una gran  motivació personal per participar en el programa era viure en una cultura diferent a la nostra, viatjar pels Estats Units i conèixer gent d’arreu del món.

 

– Com és l’experiència?

 

L’experiència està sent molt positiva 정신분석 다운로드. Tots els objectius que tenia abans de venir els estic duent a terme. Estic practicant anglès de manera diària, encara que a l’escola no ho faig perquè és d’immersió en espanyol. També estic viatjant sempre que hi ha algun pont arreu del país, coneixent la cultura nord-americana i, per descomptat, persones de tot arreu amb les que estic compartint experiències molt significatives i gratificants 다운로드.

 

– Quins aprenentatges destacaries?

 

Un dels aprenentatges més destacables és estar immers en llengua anglesa durant tot el dia, les 24 hores, el que fa que la parlis i la practiquis sovint. També és molt interessant poder donar classe a una aula dels Estats Units, amb tot l’aprenentatge professional que això comporta com a mestre. Personalment, aprendre d’altres persones i d’altres cultures ajuda a expandir els teus horitzons i créixer personalment 다운로드.

 

– Com creus que et servirà l’experiència per a la teva tasca professional?

 

Crec que és una experiència única i molt enriquidora com a mestre. Poder escriure al teu currículum que has estat treballant com a mestre als Estats Units, amb tot el que comporta, és quelcom molt interessant.

 

Nora López Soley

Video: https://drive.google.com/file/d/1k_hMMqfywvqDHDF9YqDM8KttLabpqBrS/view?usp=sharing

 

– Què et va dur a participar al programa Amity 다운로드?

 

Un cop vaig acabar la carrera d’Educació Infantil i Educació Primària, i d’haver fet practiques a diverses escoles, pensava que encara em faltava experiència i pràctica per poder estar davant d’una classe com a tutora; de la meva classe. Un cop has fet les pràctiques i has estudiat Educació, ja saps com funciona l’educació per aquí, així que vaig decidir marxar lluny per aprendre més coses, per poder observar un sistema d’educació diferent del nostre os x 10 8. Vaig pensar en anar a Austràlia o a Estats units, finalment ens van presentar el programa Amity a la Universitat i em va cridar molt l’atenció. És un programa fàcil per presentar-te i un cop estàs allà, t’acull una família, estàs a una escola, etc. és tot molt fàcil i l’Ann-Marie (persona responsable del programa aquí a Barcelona) ho explica tot molt bé i clar 유튜브 프리미엄 음악 다운로드.

 

– Com va ser l’experiència?

 

Va ser una experiència inoblidable! Vaig poder aprendre moltíssim sobre l’educació als Estats Units i sobre la cultura! Vaig tenir l’oportunitat de viure amb una família que ara és com la meva segona família 다운로드. També vaig poder viatjar moltíssim i conèixer molts llocs nous.

 

– Quins aprenentatges destacaries?

 

Sobretot destacaria els aprenentatges sobre l’educació als Estats Units, el funcionament i organització de les escoles i les diferents maneres de treballar dels mestres d’allà, l’ensenyament i aprenentatge d’una segona llengua (diferents enfocaments), la cultura tan diferent que tenen als Estats Units…

 

– Com creus que et servirà l’experiència per a la teva tasca professional?

 

L’experiència em servirà moltíssim per tenir més opcions. Si només et quedes aquí, pots observar i veure moltes escoles diferents i maneres d’ensenyar diferents, però si marxes lluny, la gent treballa d’una manera molt més diferent (perquè tenen una cultura diferent, programes diferents…). Marxar fora per veure coses diferents al que estem acostumats sempre és bo, molt enriquidor per a futur Mestres.

 

Des de l’àrea els volem agrair molt la seva participació.