SHAKESPEARE I ESTUDIANTS DE LA FPCEEB JUNTS AL XXX CONGRÉS INTERNACIONAL 2016 DE L’APAC

Àrea de Llengües Estrangeres i Didàctica

Un dels punts de col·laboració destacats des de fa 9 anys és la participació d’estudiants de la FPCEEB (anglès) com a helpteam (equip de recolzament) de l’ELT-Convention anual on habitualment es donen cita uns 800 professors i professores d’anglès de Catalunya i arreu 다운로드.

Aquest any s’ha celebrat del 18 al 20 de febrer a la Universitat Pompeu Fabra: http://www.apac.es/who-we-are/ 다운로드. Hi van assistir exalumnes de la menció de Llengües Estrangeres i 28 dels nostres alumnes actuals, que cursen un d’aquests programes:

  • Menció de Llengües Estrangeres d’Educació Primària i Educació Infantil
  • Màster Universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes de l’especialitat d’anglès
  • Màster Universitari en Ensenyament i Aprenentatge de l’Anglès a l’Educació Infantil i l’Educació Primària

La sessió plenària APAC d’enguany va retre homenatge a William Shakespeare amb una obra escrita i interpretada pels coneguts acadèmics Luke Promodurou i David Gibson 윈도우7 한글 다운로드. Amb un gran sentit de l’humor i del rigor van trencar les convencions d’aquest acte acadèmic tot presentant una brillant adaptació de les obres Romeo and Juliet i Midsummer’s Night Dream a l’ensenyament de llengües estrangeres i a la integració d’estils i perspectives d’aprenentatge – una veritable joia 스케치 업 다운로드!

APAC_1

Estudiants i Alumni Blanquerna al Congrés APAC 2016

Les diverses sessions van abordar temes indispensables des de fa temps en el món de l’ensenyament i aprenentatge de l’anglès: motivació, AICLE, Mindfulness, plurilingüisme, TIC i robòtica a l’aula, project work, Stay Abroad, gestió de l’aula, gamification, relacions internacionals, flipped classrooms i molts temes més Gparted download. Hi van fer presentacions professorat dels nostres programes com ara María José Lobo, Tom Maguire, Salvador Rodríguez , Carme Santamaria i Jaclyn Wilson,

Podeu veure el programa complet de l’APAC 2016 a: http://www.apac.es/elt-convention/documents/programme.pdf