El dol a educació infantil

Una de les poques certeses que tenim sobre l’existència humana és que morirem. Tots acabarem morint. Abans, però, haurem d’afrontar altres pèrdues que ens poden portar a endinsar-nos en un procés de dol 슈퍼빼꼼 다운로드. A diferència d’altres cultures, la nostra societat no ens prepara per a aquests moments, per la qual cosa seria convenient conèixer quina és la millor manera d’abordar-ho i treballar-ho des de la infantesa Openbve download.

Per aquest motiu, dins del marc del Treball Final de Grau del GEI, va sorgir la necessitat de dissenyar i desenvolupar una pàgina web en què es facilitessin eines, estratègies i recursos per treballar el dol en educació infantil 다운로드.
En aquest sentit, “El dol a educació infantil” és una pàgina web que entenem com una oportunitat per conèixer la importància de treballar el dol i descobrir recursos senzills que ens poden ajudar a tractar aquest tema, tant a l’escola com a casa 윈도우7 iso 무료 다운로드. Treballar-ho no evitarà el dolor o el patiment que ocasiona una pèrdua, però ens permetrà oferir suport i acompanyament a l’infant en aquest procés tan complex 다운로드.

Hi podeu accedir mitjançant aquest enllaç: https://www.dolinfantil.com/.

Gemma Lumbreras Elizari, mestra d’Educació Infantil i actualment estudiant del segon grau d’Educació Primària