Amity: Una experiència de vida

Amity: Una experiència de vida

L’àrea de llengües estrangeres entrevista a la professora Ann-Marie Holm-Nielsen, professora de la FPCEE i responsable del programa Amity 이메일 다운로드.

  1. Ann-Marie Holm-Nielsen

    Què és el programa Amity 우분투 ssh 다운로드?

Amity és una organització sense ànim de lucre, que busca escoles de pràctiques als EUA per a joves d’entre 21 i 29 anys, que estiguin estudiant o hagin estudiat recentment alguna cosa relacionada amb l’ensenyament 다운로드. L’organització busca una família on el / la jove pot viure gratuïtament, com si fos un fill més. Els alumnes que participen en un programa Amity fan pràctiques a escoles 원오크락 다운로드. Les escoles on poden anar els joves normalment són escoles de primària o secundària – primary school, middle school i high School. Fins i tot hi ha algunes places a la universitat 걸스데이 보고싶어.

  1. Quina experiència guanya un alumne de Blanquerna amb Amity?

Els alumnes solen estar molt contents de l’experiència 다운로드. Alguns m’han dit que ha estat la millor decisió que han pres a la seva vida.

L’alumne pot estar 6 mesos o un curs sencer 와우시네 다운로드. Hi ha més places per al curs sencer. Durant aquest temps evidentment el seu nivell d’anglès millora moltíssim, però també madura com a persona 몬스터헌터 월드 pc 트레이너. Si és un alumne insegur es torna una persona segura que es menja el món! És una experiència molt gratificant. ‘Treballen’ en una escola chrome 카나리아 다운로드. També milloren les seves possibilitats de trobar feina en tornar a casa.

  1. Ha canviat el perfil de l’alumne que vol participar en el programa Amity en els últims anys 라디오 콩 다운로드?

El perfil de l’alumne que participa ha canviat una mica durant aquests anys, perquè al principi podia participar qualsevol jove entre 21 i 29 anys que estigués o havia estudiat a la universitat però ara només poden participar joves que estudien alguna cosa relacionada amb l’ensenyament i han de marxar no més de 12 mesos després d’haver-se graduat.

  1. Fa molt temps que la FPCEE participa al programa?

Fa uns 35 anys o potser més que Blanquerna participa en el programa. Al principi anaven un alumne o dos, després un any van ser 8 o 10 i aquests últims anys han anat 30 o 32. En total han d’haver anat uns 400 alumnes de la Facultat.

  1. Quant costa participar en el programa?

Les despeses per a l’alumne que vol participar és pagar el bitllet anada i tornada als EUA, una assegurança mèdica, i el visat per entrar als EUA i les despeses d’inscripció de 150 dòlars.

       6. Què cal fer per participar en el programa?

Per participar en el programa cal omplir una sol·licitud, que surt per al curs següent a mitjans de novembre. Cal pagar les despeses d’inscripció i cal fer una entrevista amb mi. Després cal esperar que els responsables del programa Amity contestin que et consideren candidat. Després hi ha una segon part de paperassa i es busca una escola i família. Si tot surt bé cap al mes de maig t’envien els papers que necessites per a sol·licitar el visat. Cal anar a l’ambaixada a Madrid per sol·licitar el visat. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web http://amity.org/.

       7. Vols afegir alguna altra cosa?

Participar en el programa Amity és una gran experiència que ajuda a formar-te en tots els sentits. El recomano molt!